Skip to main content

Hos PileByg er vi glade for at kunne introducere Kasper Møller Jensen som det seneste skud på piletresstammen. Han har i løbet af de seneste uger været på kontoret, hvor han skal arbejde med at formidle vores mål om at omsætte rige håndværkstraditioner til nye produkter med et bæredygtigt og innovativt design. Han skal blandt andet holde vores hjemmeside og vores sider på sociale medier opdaterede, så I altid kan se, hvad der sker her på hovedgården. Du kommer også til at kunne møde ham, hvis du ringer til PileByg, hvor han, sammen med resten af kontoret, sidder klar til at introducere dig til vores verden af pil og svare på dine spørgsmål.

Kasper har en kandidatuddannelse i Kommunikation, som han nu skal bruge til at formidle, hvordan PileBygs hegn og støjskærme kan forskønne enhver have eller lette støjgener fra en trafikeret motorvej på en måde, der er smuk, har en lang levetid og er bæredygtig.

Kasper er rundet af den midtjyske muld gennem sin opvækst i Skive, hvor meget af tiden blev brugt på at spille musik. Blandt andet på gymnasiet, hvor han gik på musiklinjen. Kasper nåede dog knapt at få sit eksamensbevis, før han i 2017 flyttede til Aalborg for at studere Kommunikation og Digitale Medier. Det var også her, vi først stiftede bekendtskab med Kasper, da han valgte at skrive et projekt med os.

Nu er han tilbage, og det er vi meget glade for – velkommen Kasper!