træk
mig

Administration

Villerup Hovedgaard

Villerupvej 78, 9800 Hjørring

Danmark

Naturfacader til byggeriet

New Nordic i pil

Pil skifter farve med årstiden; grønne nuancer i vækstperioden, brune, grå-grønne eller rødlige i vinterhalvåret; små eller store gæslinger. Ny tilvækst hvert år giver en evig udvikling og forandring.

New Nordic Facader

Nænsomt forarbejdede, ubrudte stammer i nordisk piletræ (Salix); leveret til montering i unikke designs eller som færdige facade-elementer.

Stammerne giver et organisk og unikt look i varme eller kølige nuancer afhængigt af, hvilken type Salix og slutbehandling, der vælges. Stammerne fremstår som hele og ubrudte stammer, og netop derved opnår de en særlig attraktion. Brædder og lameller, dvs. skåret træ, vil have lettere ved at revne og sprække – og kalde på vedligehold.

Som bygge- og facademateriale har stammerne samme evne til at bidrage med ”krop og sjæl” – ja, identitet - til en bygning, som man kender fra byggeri i tegl, sten og træ i øvrigt – eller markant arkitektur generelt.

Dansk produceret design

NEW NORDIC Facader er dansk design, der også er produceret i Danmark. Det første, banebrydende projekt findes på Villerup Hovedgaard ved Hjørring. Realdania har præmieret arbejdet i kampagnen: Fremtidens Herregård - bevaring af den kulturhistoriske bygningsarv.

Restaureringsarkitekten Jesper Back, partner og CEO ved E+N Arkitektur har været chefarkitekt på anvendelsen af Salix på Villerup Hovedgaard.

Montering.

Monteringsprincippet for stammerne kan tilpasses det individuelle projekt; stammerne kan flettes, skrues, sømmes, sys eller limes fast – og den anvendte teknik kan med fordel indtænkes som en del af designet; ligeledes kan kombinationen af de anvendte materialer udgøre en attraktiv feature. LEDlys eller anden belysning giver også nye muligheder. Vi står klar med rådgivning om mulighederne for anvendelse i forhold til montering.

Printbar materiale

Download vores materiale her

Produktblad PileByg FACADE & INTERIØR

Valg af Pil

Alle vores materialer kan bruges