træk
mig

Administration

Villerup Hovedgaard

Villerupvej 78, 9800 Hjørring

Danmark

Danskproduceret Pileflethegn

Pilegærdet fortalt på ny

Glem alt om byggemarkedernes spinkle pilehegn. Vi har specialiseret os i at fremstille helstøbte og æstetisk attraktive hegn med unik finish, stor styrke og lang levetid. Enten klassiske hegn i lodret stående pil eller vandretflettede som gærde.

Fra bugtende gærde til stramt design

Det klassiske pilegærde

Det historiske pilegærde skal flettes 'on site' - og vi anbefaler afbarket pil for at øge gærdets levetid. Horisontalt liggende pilestammer vil altid være mere udsatte i forhold til holdbarhed, især hvis stammerne er med bark. Med afbarkede stammer opnår man en smuk patinering, og regn og fugt ligger sig ikke på stammerne - og de kan derfor hurtigere tørre op.

Ring eller skriv gerne for at høre nærmere - se også vores produktblad

Se produkter på webshoppen >

 

Pileflethegn

Det klassiske pileflethegn men i et opgraderet og nutidigt design; vi fletter med kraftige pilestammer over tværliggere i stål. Rammen er udført i certificeret stål og udvalgte træsorter som lærk og eg. Det sikrer en høj grad af finish og lang levetid.

Upload vores produktblad for at se de forskellige typer pilehegn.

Se produkter på webshoppen >

PileByg WOOD - NYHED!

PileByg Wood er et nyt design, hvor et massivt hegn i træplanke beklædes med en side i pilestammer. Det giver en LIGHT version af et støjhegn, og hegnet fremstår tæt og uigennemsigtigt. Det leveres i en lys træplanke beklædt med en hvid, afbarket pil; eller, en mørk træplanke (varmebehandlet træ) beklædt med en mørk og varmebehandlet pil. Begge typer hegn vil som tiden går patinere og fremstå blanke og stålgrå. Se produkter på webshoppen >

Det vedligeholdesesfri naturhegn

Bæredygtigt design

Ud med pensler og kemi. En klog og ekstensiv vedligeholdelsesstrategi er vejen til et miljømæssigt bæredygtigt design. PileBygs hegn og gærder kræver intet vedligehold, kun beplantning (Varmebehandlet pil kan klare sig uden beplatning). ”Tanke-sættet” er velkendt fra den engelske have-tradition. De skaber havemiljøer, der ældes med naturens ynde, og hvor materialer og design ikke modarbejder aldringstegn; men udnytter at ”rå natur” bliver smukkere med tiden; - patinerer, i lighed med gamle sten og tegl. Og, i modsætning til plastic og malede overflader. Facader i pil har især den fordel, at de hele stammer ikke ældes som opskåret træ, der typisk ”slår revner”, der kalder på træbeskyttelse. Hele pilestammer har en ubrudt overflade, der giver en smuk patinering, der ikke kalder på træbeskyttelses-produkter.

 

Beplantning som vedligehold

Alle hegn er udviklet og designet til at patinere som naturhegn. De kraftige materialer sikrer hegnets lange levetid, men for pil med bark gælder, at man planter og vedligeholder den vedbend opad hegnet, der leveres sammen med hvert hegn i barket pil. Vedbend vil ad åre fungere som murbinder og dække, hvor pilen ældes.

Printbar materiale

Download vores materiale om pilehegn og DIY her

Produktblad PileByg DIY og HAVEHEGN I BLANK PIL

Valg af Pil

Alle vores materialer kan bruges