CLASSIC støjskærm i Fin Natur

2.219 kr. /m2

Danmarks måske smukkeste støjhegn.  Konceptet er præmieret med Den Danske Designpris –  og det leveres som PREFAB elementer, klar til opsætning. Velegnet til det professionelle byggeri langs vej, industri, institutioner og større anlæg. Et tilsvarende design – tilpasset den private have og mindre anlæg i by og land er støjhegnet FREDE, det finder du her. FREDE kan opsættes #DIY og er en prisstærk løsning tilpasset skærme med en maks højde på 200 cm.

Skriv en mail og få en fast pris inklusiv levering.

    Beskrivelse

    Denne certificerede støjskærm yder en en høj støjreduktion på 22-24 db. Denne version af CLASSIC har begge facader udført i afbarkede og flettede pilestammer. Støjdæmpningen opnås med en unik stenuldskerne, der både isolerer og absorberer støjen.  De smukke skærme i fin natur af afbarkede pilestammer vil patinere smukt og fremstå gråblanke i skiftende nuancer afhængig af vejrlig.

    Skærmen er klar til opsætning i enheder af 250 cm længde og 200 cm højde, og skal monteres på 100 mm x 125 mm stolper. Vi er altid behjælpelige med råd og vejledning om placering og monteringen.

    Download flyer