CLASSIC støjskærm i Rå Natur

2.063 kr. /m2

Danmarks måske smukkeste støjhegn; den barkede facade fungerer ideelt med beplantning, og giver godt grundlag for at tænke by-rumsinventar og infrastruktur i sammenhæng med biodiversitet.   Konceptet er præmieret med Den Danske Designpris – og det leveres som PREFAB elementer, klar til opsætning. Velegnet til det professionelle byggeri langs vej, industri, institutioner og større anlæg. Et tilsvarende design – tilpasset den private have og mindre anlæg i by og land er støjhegnet FREDE, det finder du her. FREDE kan opsættes #DIY og er en prisstærk løsning tilpasset skærme med en maks højde på 200 cm.

Skriv en mail og få en fast pris inklusiv levering.

    Beskrivelse

    Denne certificerede støjskærm yder en en høj støjreduktion på 22-24 db. Denne version af CLASSIC har begge facader udført i rå og barkede pilestammer, flettet flot op over galvaniseret stål. Støjdæmpningen opnås med en unik stenuldskerne, der både isolerer og absorberer støjen.  De smukke skærme i rå pilestammer patinerer smukt og vil ældes som traditionen kendt fra “den engelske have”, med naturlig ældning i stammerne, hvor først barken vil stå, så langsom løsnet og på sigt frigøre gråblanke stammer, der altid vil skifte udtryk afhængig af vejrlig.

    Skærmen er klar til opsætning i enheder af 250 cm længde og 200 cm højde, og skal monteres på 100 mm x 125 mm stolper. Vi er altid behjælpelige med råd og vejledning om placering og monteringen.

    FRAGT / LEVERING: kontakt os for at få en fast pris på fragt. Du er også velkommen til, selv at hente varen.

    Download flyer