Skip to main content

Hen over de seneste uger har vi budt velkommen til en ny medarbejder i produktionen her på Villerup Hovedgård.

Jacob er vores nyeste kollega i PileBygs søstervirksomhed Nordic Biomass. Her skal Jacob hjælpe resten af holdet med at passe godt på plantagerne på gården. Han er en del af det kompetente team, der hver dag planter, dyrker og høster vores piletræer, så vi hos PileByg altid har pilestammer af den allerhøjeste kvalitet, der kan forarbejdes til vores hegn og naturstøjskærme.

Villerup Hovedgård er dog langt fra ukendt for Jacob, og for de fleste af vores medarbejdere er Jacob heller ikke ukendt for dem. Han har nemlig, siden han var 5 år gammel, været en tilbagevendende besøgende med sin far, der har arbejdet i produktionen i 17 år. Så flere af vores medarbejdere har kendt ham i meget lang tid og set ham vokse op her på gården.

Det betyder også, at Jacob allerede kender til den daglige gang på hovedgården. Både når håndværket skal udføres ude på pilemarken, og når fællesskabet og det gode kollegaskab skal dyrkes inde i frokosthuset. Derfor var det ingen sag, da han skulle starte med at indgå i hverdagen her.

Vi er meget glade for, at vi endelig kan byde Jacob velkommen som fast inventar af produktionsholdet her på gården.