Det klassiske pileflethegn

1.545 DKK

Det klassiske pileflethegn – udført i en unik kvalitet og finish. Vi har løftet det traditionelle pilehegn ud af bygge-markedernes dårlige kvalitet – og op til et stykke tidløst, dansk design med minimum 15 års levetid.  Her udført i afbarkede pilestammer, der er spændt ud over galvaniseret stål – og fastholdt i en ramme af lærketræ. Se fotogalleri for eksempler på den smukke, sølvgrå overflade som hegnene opnår efterhånden som sol og vind patinerer stammerne – eller se brochuren her  CLASSIC PILEHEGN BROCHURE

Hegnet leveres INKLUSIV stolper til opsætning. Hegnets mål er standard 120 cm bredde x 180 cm Højde og flettet med 3 buk (selve flettet er 170 cm, således der kan blive 10 cm luft under hegnet). Ønsker du alternative mål, så er vi eksperter – og du er meget velkommen til at kontakte os. Også hvis vi skal regne en fin fragtpris til dig. Vi kan også tilbyde vedbend som tilkøb eller ekstra stolper, hvis du skal bruge en stolpe til at lave et hjørne.

Skriv en mail og få en fast pris inklusiv levering.
SEND EN FORESPØRGSEL

Beskrivelse

PileBygs flethegn er udført i afbarkede pilestammer. Det giver en lang holdbarhed – og en smukt grånende aldring af stammerne i den flettede facade. Et pileflethegn skal altid monteres således at den flettede facade er hævet minimum 10 cm over terræn, derved kommer stammerne ikke til at stå i jord og vand og dermed råd.

Dette hegn leveres i fag af 120 cm bredde og 180cm højde (flettet er 170 cm). Ønsker du en anden dimension, kontakt os endelig på mail eller telefon. SPØRG ALTID OM EN GOD FRAGTPRIS. Ved køb af flere hegn er fragtprisen i webshoppen ikke retvisende.