Skip to main content

NATUREN INVITERET IND

New Nordic Interiør

Færdige løsninger eller stammer i ‘løs vægt’ til interiør. Vi fremsender gerne materialeprøver – eller inviterer på studietur. Bestil vores materialemappe her.

Nyt interiør

Hele stammer af nordisk piletræ til interiør og indretning. Stammerne findes i forskellige nuancer, med eller uden bark og i varierende farvetoner. Med blot få stammer kan et rum og en indretning opnå et organisk og unikt ‘look’; særskilt i nye bygninger kan de nænsomt forarbejdede stammer med få og enkle greb bringe historie, sjæl og identitet til arkitekturen.

Piletræet på ny

De første arbejder inden døre og i stor skala er udfoldet på Villerup Hovedgaard, hvor restaureringsarkitekt Jesper Back, partner fra E+N Arkitektur har været chefarkitekt på anvendelsen af Salix. Arbejdet er præmieret i kampagnen: Fremtidens Herregård – bevaring af den kulturhistoriske bygningsarv.

Piletræets historiske anvendelse til pryd og brugskunst er tænkt på ny og tilpasset det enkle, nordiske udtryk indenfor indretningsarkitektur og interiør.

Montering

Monteringsprincippet for stammerne kan tilpasses det individuelle projekt; stammerne kan flettes, skrues, sømmes, sys eller limes fast – og den anvendte teknik kan med fordel indtænkes som en del af designet; ligeledes kan kombinationen af de anvendte materialer udgøre en attraktiv feature. LEDlys eller anden belysning giver også nye muligheder. Vi står klar med rådgivning om mulighederne for anvendelse i forhold til montering.

PRINTBAR MATERIALE

Download information her

Download produktblad her

VALG AF PIL

Alle vores materialer kan bruges